Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

Garn vinst !

Av Lissan - 8 maj 2009 17:47

Jag älskar fredagar, det har jag bloggat om tidigare , men det tål att upprepas.  Det låg ett paket och väntade i brevlådan idag också, men idag var det något alldeles speciellt.


För ett tag sedan satt jag vid datorn och slösurfade runt, och hamnade på Deisy Designs hemsida, de hade en tävling där de ville att man skulle lämna en kommentar om sitt favoritmönster, jag skrev några rader om swallowtail shawl, och JAG VANN !!!!!! (Det är faktiskt ett av mina favoritmönster !)


Vilken lycka. Till slut efter mycket funderande så har jag bestämt att jag vill sticka en sån här, x-tra tur hade jag eftersom en del av Drops garnsortiment är på x-trapris just nu, och då jag inte bor i någon direkt "storstad" så fick jag handla över nätet.

Kan ni föreställa er vilket brett SMIL jag har just nu, livet leker :))))


På bilden syns även Galen i Garns två garner som jag bloggade om häromdagen.

OCH en liten hög med pärlemorknappar som jag fyndade på den lokala Tyg-Garn affären nu i eftermiddag. Jag fick ett ett helt gäng med knappar för 50 kr, de kostar egentligen 3 kr/styck.

Som sagt: Jag älskar fredagar...

 
 
Marie

Marie

8 maj 2009 21:47

Grattis till vinsten Lissan. Tittade på det du ville sticka. Mönstret var fint.

http://minastickorochjag.blogspot.com

 
mia

mia

26 maj 2009 20:26

Hej och TACK för paketet idag! Det var tur att du lagt det i en plastpåse också, för posten hade klantat till det och rivit upp hela sidan. Garnerna är så fina och banansilket är ju bara super, säkert att du vill ge bort det?? En kul detalj; i det paket som jag ska skicka till min grisen-i-säcken, har jag packat ner SAMMA ullgarn i höstfärger som du skickade till mig. Kul, va`!? Funderar lite på att packa ner det jag fick av dig också, är det OK? Då blir det ju mycket av en sorts garn...Tack så mycket, Lissan!

http://sn

 
Ingen bild

Lissan

26 maj 2009 22:15

Varsågod !
Kul att du gillar garnet. Visst, det är ditt garn nu, att göra vad du vill med:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lissan - 12 augusti 2009 19:42

Nu flyttar jag, min nya blogg heter www.minarosastickningar.blogspot.com ...

Av Lissan - 13 juli 2009 12:25

Jag har hittat en tävling, alltid lika spännande. Håller tummarna :)...

Av Lissan - 10 juli 2009 00:39

Det regnar och regnar, vilket eländes väder, jag som hade tänkt jobba med solbrännan.   Övriga familjen åkte iväg för att uträtta några  ärenden och lämnade mig hemma med en ljudbok och stickningen. Middagen var redan planerad så jag bara njöt. Så un...

Av Lissan - 8 juli 2009 20:11

Äntligen semester ! Så skönt. I morse gick gubben ut för att stöka  på i garaget och lämnade mobilen inne, efter en liten stund så började eländet ringa, och ringa... så då var sovmorgonen över. Men iofs lika bra det man ska ju inte sova bort semeste...

Av Lissan - 5 juli 2009 10:23

Snart är det semester ! Endast två arbetsdagar kvar. Tyvärr så är vädret inte det  bästa just nu. Men det ska bli skönt med lite ledighet i alla fall.  Jag håller på att sticka en kortärmad top med knäppning med garnet som jag vann hos Deisy Design, ...

Ovido - Quiz & Flashcards