Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

stickameras julklappsbyte

Av Lissan - 2 januari 2009 13:20

Nu har jag tagit kort av min julklapp i stickameras julklappsbyte. Pulsvärmarna är stickade i ett helt sagolikt mjukt garn. Tack så mycket.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lissan - 12 augusti 2009 19:42

Nu flyttar jag, min nya blogg heter www.minarosastickningar.blogspot.com ...

Av Lissan - 13 juli 2009 12:25

Jag har hittat en tävling, alltid lika spännande. Håller tummarna :)...

Av Lissan - 10 juli 2009 00:39

Det regnar och regnar, vilket eländes väder, jag som hade tänkt jobba med solbrännan.   Övriga familjen åkte iväg för att uträtta några  ärenden och lämnade mig hemma med en ljudbok och stickningen. Middagen var redan planerad så jag bara njöt. Så un...

Av Lissan - 8 juli 2009 20:11

Äntligen semester ! Så skönt. I morse gick gubben ut för att stöka  på i garaget och lämnade mobilen inne, efter en liten stund så började eländet ringa, och ringa... så då var sovmorgonen över. Men iofs lika bra det man ska ju inte sova bort semeste...

Av Lissan - 5 juli 2009 10:23

Snart är det semester ! Endast två arbetsdagar kvar. Tyvärr så är vädret inte det  bästa just nu. Men det ska bli skönt med lite ledighet i alla fall.  Jag håller på att sticka en kortärmad top med knäppning med garnet som jag vann hos Deisy Design, ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se